19.5.2014

Tehoisku sähköisiin varausjärjestelmiin!Vuokramökkien omistajat Lakeaharjulla ja lähialueella - Löytyykö vuokramökkisi tai muu tarjoamasi majoituskohde verkosta? Onko hinta ja saatavuus asiakkaan nähtävillä, onko se helposti varattavissa/ostettavissa? Ellei..niin osallistu maksuttomaan tilaisuuteemme ja pysy mukana kehittyvässä matkailubisneksessä!

Aika:     maanantai 2.6.2014 klo 18
Paikka: Tammisen mökki / Serpentiinitie 26 Lakeaharju, Vimpeli

Ohjelma:

-          Tervetuloa , Lakeaharju- Kehittyvä palvelukokonaisuus- hanke, Viivi Korkiatupa-Savola

-         Tehoisku sähköisiin varausjärjestelmiin ja faktaa matkailupalvelujen markkinoinnista, MaNe-SäLi-hanke Jari Ratilainen

-          Keskustelua

Miksi osallistua:

Kolme suosituinta verkon kautta ostettavaa tuoteryhmää ovat olleet jo pitkään samat: majoituspalvelut , itse matkat ja muu matkailuun liittyvä palvelu. Tilastokeskus 2013.

Matkailupalveluiden markkinointi ja myynti ovat  kokeneet  radikaalin muutoksen. Sähköiset markkinointi- ja jakelukanavat ovat syrjäyttäneet lähes täysin perinteisen printtimarkkinoinnin.

Internetissä toimivat globaalit myyntikanavat, erityisesti majoitusmyynnissä, ovat nykyisin pientenkin yrittäjien saatavilla.

Pysy mukana kehittyvässä matkailubisneksessä ja osallistu maksuttomaan tilaisuuteemme - tervetuloa!

Ilmoittaudu viimeistään 29.5.2014: viivi.korkiatupa-savola@jpyp.fi / p. 040 737 0207 tai jari.ratilainen@seamk.fi p. 040 680 7204

Tilaisuuden järjestää yhteistyössä Lakeaharju- Kehittyvä palvelukokonaisuus- hanke sekä MaNe-SäLi-hanke (Matkailun Nettimarkkinoinnin ja Sähköisen Liiketoiminnan kehittäminen)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti