10.2.2014

Hiihtoliiton puheenjohtaja Jukka-Pekka Vuori tutustui Lakeaharjun kehittämiseen
Lakeaharju- Kehittyvä palvelukokonaisuus-hanke järjesti Vimpelin Lakeaharjulla lauantaina 8.2. verkostotilaisuuden Sport Center Lakiksen toimijoille ja yhteistyökumppaneille.  Vieraaksi saapui myös Hiihtoliiton puheenjohtaja Jukka-Pekka Vuori. Vuori ( VTM ) on luottamustoimensa ohella arvostettu markkinoinnin asiantuntija. Hänellä on pitkä kokemus markkinoinnin, viestinnän ja brändien johtamisesta mm. Fonecta ja Veikkaus. Vuori toimii urheilu- ja ulkoiluvaatetukseen sekä retkeilyvarusteisiin erikoistuneen Haltin toimitusjohtajana. Tilaisuuden tarkoituksena oli keskustella Hiihtoliiton ja Sport Center Lakiksen yhteistyömahdollisuuksista sekä saada ideoita yhteistyökumppanuuksien rakentamiseksi.

Vimpelin Lakeaharjulle rakennettava talvilajien harjoittelu- ja kilpailukeskuksen 1. vaiheen rakentaminen on noin puolivälissä. Keskus tulee täyttämään hiihdon ja ampumahiihdon maailmancup- ja arvokisatason vaatimukset latuprofiililtaan ja ampumapaikoiltaan. Investointihanketta hallinnoi Sport Center Lakis ry ja toiminnan käynnistämisen tukena on Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n hallinnoima Lakeaharju-Kehittyvä palvelukokonaisuus-hanke.

Sport Center Lakis on jo tässä vaiheessa saanut paljon myönteistä julkisuutta ja keskus on herättänyt mielenkiintoa valtakunnallisesti maasto-ja ampumahiihtoseuroissa sekä lajiliitoissa. Tiedusteluja harjoitteluleirien järjestämisestä tuli ensilumenladulle mutta huonot keliolosuhteet eivät mahdollistaneet niiden toteuttamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti