16.5.2013

Tervetuloa seuraamaan Lakeaharjun kehittymistä!

Tämän blogin tarkoituksena on kertoa sanoin ja kuvin Lakeaharjun kehittämishankkeiden kuulumisista, millaisia toimenpiteitä ollaan tekemässä ja millä aikataululla. Asiasta kiinnostuneet, tervetuloa sivustolle!

Lakeaharjulla työskennellään kahden hankkeen voimin. Sport Center Lakis ry:n hallinnoima investointihanke rakentaa Vimpelin Lakeaharjulle talvilajien harjoittelu- ja kilpailukeskuksen. Keskus tulee täyttämään hiihdon ja ampumahiihdon kansainvälisen tason vaatimukset täyttävät suorituspaikat lajien harrastajille ja kilpaurheilijoille.  Hankkeen rahoittajina ovat Ely-keskus, Vimpelin kunta, Alajärven kaupunki, Lappajärven kunta ja Soinin kunta sekä yritykset että yksityiset tahot. Toimenpiteistä ja aikatauluista juttua myöhemmin.

Keskuksen toiminnan käynnistämisen tueksi on käynnistetty Lakeaharju- Kehittyvä palvelukokonaisuus-hanke. Kyseessä on Leader-rahoitteinen koordinointihanke, jota hallinnoi Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy (JPYP).
Hankkeen tavoitteena on käynnistää valtakunnallisesti merkittävä korkeatasoinen harjoittelu- ja kilpailukeskus, joka tarjoaa liikunta- ja urheilupalveluiden lisäksi myös muita tarvittavia oheispalveluita.
Hankkeen vaikutuksena saadaan uutta asiakaspotentiaalia Järviseudun matkailu- ja palvelualan yrityksille. Alueen ympärivuotinen käyttöaste ja palvelutarjonta tulee paranemaan ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia avautuu.
Hankkeen kohderyhmät ja hyödynsaajat: 1. Urheiluseurat ja aktiiviurheilijat valtakunnallisesti ja jopa kansainvälisesti. 2. Matkailu- ja palvelualan yrittäjät ja kolmannen sektorin toimijat. 3.Lähikuntien asukkaat, liikunnan ja kuntoilun harrastajat.


Blogia ylläpitää Lakeaharju- Kehittyvä palvelukokonaisuus-hanke.

Verkkosivut avataan syksyllä Sport Center Lakis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti